Verksted og reservedeler

Verksted og reparasjoner

Alle maskiner har behov for service og ettersyn en gang i blant. Vårt verksted utfører alle typer mekanisk service og bytte av

slitedeler. Vi samarbeider med autorisert elektroverksted for service på elektriske komponenter

Gulvkompagniet AS reparerer og vedlikeholder alle typer gulvslipemaskiner. Vi har videre tilnærmet komplett reservedelslager for alle fabrikater og modeller  kurante gulvslipemaskiner. Du finner sprengskisser for reservedelsbestilling lenger ned på siden.


Vi vet at tid er penger for profesjonelle utøvere og  løser derfor de fleste problemer på kort tid.


En del kan du også gjøre selv for å unngå driftsstopp og reparasjoner. Det beste rådet er å jevnlig bruke trykkluft på maskinene for å hindre oppbygging av   slipestøv. Dette gjør at maskinene holder lenger og gir ikke minst et mer innbydende inntrykk for kundene dine.


For øvrig finnes det enkelte videoer på YouTube som bekriver  hvordan småreparasjoner og vedlikehold av slipemaskiner utføres. Du finner noen av dem lenger ned på siden.

Video som viser justering av valsen, overvalsen, demontering av valsen etc. på Bona Belt

Reservedeler og sprengskisser for Bona gulvslipemaskiner av alle årganger finner du her.

Vi gjør oppmerksom på at den tid en maskinprodusent er pliktig til å kunne levere reservedeler i hht. EU's maskindirektiv er 5 år. Vi har imidlertid en masse deler på lager til maskiner som er langt eldre og det er også slik at enkelte deler fra gamle modeller går igjen på nyere slik at det ikke på noen måte behøver å være umulig å skaffe den delen du ønsker deg nester uansett hvor gammel maskinen er. Ta kontakt så hjelper vi deg etter beste evne.