Lakk


Traffic HD

Bona Traffic HD

Annerkjent som verdens kanskje sterkeste lakk. Nylansert i 2013 med enda lavere løsemiddelinnhold og med den unike egenskap  at den er gjennomherdet på 24 timer, noe ingen andre gulvlakker på markedet  kan  klare.

Det selvsagte valg for gulv med høy trafikk. i offentlig miljø, kontorer, butikker og selvsagt der det et tidspress for å kunne ta lokalene i bruk snarlig etter behandling. NYHET! Traffic HD er klar til bruk etter kun 12 timer.

Kombinèr suveren slitestyrke og rask utførelse Med Traffic HD, se  mer info her.   


Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad.

og her for FDV datablad

Mixing Bottle

Bona Traffic RAW

Bona Traffic HD Raw tilbyr et høyt beskyttelsesnivå samtidig som utseendet og følelsen av ubehandlet tre opprettholdes. Et førsteklasses produkt for et førsteklasses utseende. Den unike overflatestrukturen skaper en myk, haptisk følelse som ikke bare er en fornøyelse å gå på, men som har en høy sklisikkerhet som gjør den perfekt for hjem med barn og kjæledyr. Sikker i bruk og EC1PLUS-klassifisert for svært liten påvirkning på inne- og arbeidsmiljøet. Klar, ikke-gulende formel.


Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad

og her for FDV datablad


Bona Traffic GO

VI er stolte av å kunne presentere Bona Traffic GO. Et kvantesprang innen lakkteknologien hvor man har lykkes med å skape en en-komponent lakk med styrken til en to-komponent. Herderen er ferdig blandet i lakken fra fabrikk og begynner å virke når visse betingelser i tørkeprosessen er oppfylt. 

Dette eliminerer behovet bruk av isocyanat som finnes i alle andre to-komponent polyuretan produkter. Produktet inneholder heller ikke PFAS* som er vanlig i de fleste andre lakker.

Produktet er derfor en stor forbedring av arbeidsmiljøet for brukerne samt det eksterne miljø. Det er videre en forbedring for brukernes økonomi. Fordi herdingen ikke inntreffer før lakken tørker kan ubrukt lakk i kannen spares og brukes senere.

Traffic GO har den aller beste miljøklassifiseringen av alle lakker på markedet.


Trykk her for teknisk datablad

Trykk her for sikkerhetsdatablad

Trykk her for FDV datablad

Trykk her for presentasjon


* Lurer du på hva PFAS er finner du mer info hos Folkehelseinstituttet her

Overlakkering av tidligere lakkerte og fabrikklakkerte gulv

Overlakkering, eller relakkering, av tidligere lakkerte  eller fabrikklakkerte gulv har tidligere vært et sjansespill som svært ofte har endt med lakkslipp. Årsaken til dette er at fabrikklakker ofte er keramisk forsterket og derfor svært vanskelig å matte tilstrekkelig ned med konvensjonelle metoder.

Med den nye Bona Traffic HD og våre Diamant sliperondeller kan vi nå tilby en raskt, sikkert og tilnærmet luktfri metode for relakkering av dine gulv. Se denne brukerveiledningen for nærmere info.   

Mega

Bona Mega One

Bona revolusjonerte bransjen i 1995 da de lanserte herdeteknologien som gjør at Bona Mega reagerer med, og bruker oksygenet i luften som herder.


Et en-komponent produkt, basert på 100% polyuretan, man kan derfor i praksis si at Mega One er en vannbasert oljelakk. Bona Mega er en 1-komponent vannbasert topplakk for overflatebehandling av tre og parkettgulv i hjemmet og offentlige rom som er utsatt for stor slitasje. Lakken kan godt brukes helt fra bunnen og bruk av primer er derfor ien opsjon, men kke en betingelse. Mega er verdens mest solgte vannbaserte lakk og foreligger nå i en helt ny versjon som utmerker seg med større fyldighet og dessuten en glassklar lakkfilm som ikke gulner. Lakker flyter godt ut og er lett å mellompusse.  Mega ONE har en svært miljøvennlig sammensetning som ikke inneholder isocyanater. Mega One er GreenGuard sertifisert for dokumentasjon av lave innendørs utslipp samt EC1 (BREAM) godkjenning.

 

Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad

og her for FDV datablad