Børsting av gulv

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Børsting av gulv

Vår teknikk for børsting av gulv gir en effekt som tidligere kun var oppnåelig i industriell produksjon

Nå kan selv et gammelt laminert parkettgulv framstå som et moderne og kostbart børstet eikegulv med flerdimensjonal effekt. 

Børsting av tregulv og da særlig eik er en metode som "graver" ut sommerveden i treverket og med dette gir  en tredimensjonell effekt i gulvet. Denne effekten kan ytterligere forsterkes ved valg av ulike fargete oljer og lakker som gir et strort spillerom for personlig kreavtivitet og skaperevne.


For å oppnå denne effekten brukes en modifisert utgave av Bona PowerDrive med utskiftbare sektorer. Foruten å kunne brukes som en vanlig PowerDrive skive til finsliping, kan borrelåssektorene byttes ut med stålbørster og Tynexbørster som skaper denne effekten. Fabrikkbørstede gulv er svært kostbare, her kan du tilby en helt ny tjeneste på oppdragsgivers gulv lokalt og selv det tristeste, gulbrune parkettgulv får et moderne utseende med en masse muligheter. For nærmere opplysninger og framgangsmåte se datablad for Bona PowerDrive NEB.

 


Bona Power Drive NEB

Fleksibilitet med et klikk

Vi presenterer den nye generasjonen Bona Power Drive NEB, det siste tillegget til Bona Power Drive-serien. Ved bruk i kombinasjon med Bona FlexiSand 1.5 utfører dette svært allsidige verktøyet også børsting for flere behandlingsmuligheter for tregulv enn noensinne. 1 verktøy, 3 muligheter.


Bona PowerDrive NEB kan også brukes med vekter for å få en kraftigere avvirking. Vi anbefaler da at man bruker modellen med 1,9 kW motor. Skiven leveres med støvkappe XL for å kompensere for en ekstra høyden som NEB systemet gir.

Bona SupraFlex

Børsting helt ut til kanten

Vi presenterer Bona SupraFlex, alt-i-ett-kantverktøyet. Passer til både børsting og sliping av tre og andre underlag, Bona SupraFlex er den perfekte kantsliping følgesvenn til Bona Power Drive NEB, som hjelper deg med de vanskelig tilgjengelige områdene. I likhet med PowerDrive NEB kan også SupreFlex bruke bæde stålbørste, tynexbørste og diamantslipeskiver.


Supraflex er markedets eneste maskin for børsting av kanter og utviklet særskilt for Bonas børstesystem. Foruten å være en kantemaskin for børsting også en anvendelig maskin på andre vanskelig tilgengelige steder som trapper, vertikale flater etc. Maskin ken utstyres med borrelåsskive for bruk med vanlig sandpapir og har hastighetsregulering som gjør at du kan jobbe i ditt eget tempo. Også SupraFlex leveres med roterbar støvkappe som kan innlemmes i Bona Dustcare System med Bona DCS 70.


Se databladet for ytterligere opplysninger.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: