Hansker

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av gulv.

Vernehansker

Vi har hansker for flere formål. Det ene er å beskytte huden mot søl av lakk, olje og andre kjemikalier som kan skade.  Vi har også hansker som beskytter mot mekanisk slitasje ved sjauing, riving og håndtering samt arbeidshansker som beskytter mot skade på  karpalnerven. Mange kjenner kanskje ikke den siste - karpalnerven, men det er faktisk  den som gir flest skader hos gulvslipere i våre dager. 


Dette har sammenheng med økt bruk av elektriske maskiner som vibrerer.  Etter hvert kjenner mange en nummenhet i hendene som ikke går over og til slutt kan dert ende med følsesløshet i hendene som kun kan rettes med opperasjon og langvarig sykemelding. Hendene er ditt viktigste verktøy. Ta vare på dem med våre hansker og du kan ha glede av dem i mange år. 


  

Arbeidshansker med innebygget beskyttelse av kapralnerven

Vernehanske Siaglove

Hansker tilpasset brukere av elektrisk verktøy for beskyttelse av kapralnerven. Langvarig bruk av vibrerenede verktøy kan ellers forårsake lammelse og følelsesløshet i hendene.

 

Engangshansker

Engangshanske Semper Guard

Rimelig, enkel engangshanske i lateks. For grunnleggende, kortvarig beskyttelse ved rengjøring av verktøy brukt med vannbaserte maling og lakkprodukter og annen håndtering av vannfortynnbare produkter.

 

Engangshanske  Granberg

Kraftig engangshanske produsert i Nitrilgummi

Beste kvalitet, mikro-teksturert for optimalt grep.

Testet og godkjent for forskjellige kjemikalier (står på boksen).

Tåler fett, rensemiddel etc.


 

Engangshanske Granberg

"Black Eagle"

Ekstra kraftig nitrilgummihanske som tåler håndtering av løsemiddelbaserte lakker og oljer. Ideell ved påføring av olje, lasering, patinering etc. hvor håndkontakt med løsemiddelprodukter er påkrevd. Svart farge, men sverter ikke underlaget.

 

Arbeidshansker

Arbeidshanske

Lett arbeidshanske produsert i geiteskinn med bomull overside. Gir god beskyttelse uten at man gir avkall på følsomheten man er avhengig av i håndverksoperasjoner.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: