RCM Vask og vedlikehold

Vask og vedlikehold
Alle gulv har behov for vedlikehold
For å holde dine RMC gulv rene og pene, er det utviklet et omfattende utvalg av produkter som rengjør, pleier og vedlikeholder dem.

Hvorfor er RMC Universal Maintenance Oil enestående?


› Universell bruk
RMC Universal Maintenance Oil kan brukes til å vedlikeholde alle oljebehandlede overflater. Denne oljen kan også brukes til å behandle lakkerte overflater, hvor det begynner å oppstå mikrosprekker.
› Ekstra beskyttelse
RMC Universal Maintenance Oil frisker ikke bare opp overflaten, men øker også overflatens motstandsdyktighet mot væske. Dette gjør oljen ekstremt velegnet for områder med mye trafikk som krever ekstra beskyttelse, som overflater på offentlige steder, kontorer, restauranter, hoteller osv.
› Tilfører glans
Til dem som foretrekker litt glans, gir RMC Universal Maintenance Oil den behandlede overflaten en silkematt glans.

RMC Universal Maintenance Oil

Universell vedlikeholdsolje, et unikt produkt
RMC Universal Maintenance Oil er et vedlikeholdsprodukt til oppfrisking av tre som er behandlet med Rubio Monocoat Oil, samt til oppgradering av overflater som er behandlet med andre oljer.
RMC Universal Maintenance Oil er tilgjengelig i følgende farger: Pure, White og Black. Fargen kan velges, slik at den passer til den overflaten som skal behandles.

RMC Refresh Eco

Omgående oppfrisking

RMC Refresh Eco er et bruksklart, spraybart produkt som frisker opp og gjenoppretter alle treoverflater som er behandlet med olje. Avhengig av slitasjen kan RMC Refresh Eco påføres flere ganger årlig på visse områder. Dette kan være nødvendig hvis overflaten føles tørr.


Renhold

RMC Soap


RMC Soap er en vedlikeholdssåpe for regelmessig rengjøring av oljebehandlede treoverflater. Såpen fjerner effektivt smuss og fett og bevarer samtidig treets matte, naturlige utseende.
RMC Soap er konsentrert og er derfor svært økonomisk i bruk.


RMC Surface Care


RMC Surface Care er en praktisk, bruksklar variant av RMC Soap. RMC Surface Care er beregnet for rask rengjøring av mindre gulvarealer og flekker på tregulv, salongbord, kjøkkenbord …


Flekker

Selv om mange flekker kan fjernes med RMC Soap og RMC Surface Care, har Rubio® Monocoat også utviklet en rekke spesielle flekkfjernere. Gjenstridige kalkflekker kan håndteres effektivt med RMC Limespot Remover, fettflekker med RMC Grease Remover og svarte flekker / garvesyreflekker med RMC Tannin Remover. Hvis flekken har trengt for langt inn i treet, kan flekken slipes og behandles med olje på nytt.

RMC Grease Remover


Til fjerning av: 

› Fettflekker, f.eks. olivenolje, frityrolje, chips, olje, osv.
› Også til hælmerker og gulvpolish


Teknisk datablad her


RMC Limespot Remover


Til fjerning av: 

› Kalkflekker og andre basiske flekker f.eks. urin, gjødsel, rust, kjølevæske etc

› Også til hvite ringer


Teknisk datablad herRMC Tannin Remover


Til fjerning av: 

› Svarte flekker/garvesyreflekker, f.eks. ringer/flekker fra bokser, blomsterpotter osv.

Også til:

- Vannflekker på parkett

- Forvitret treverk (nederst på porter, dører, vegger etc.


Teknisk datablad her