Brukte Maskiner

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Brukte

gulvslipemaskiner

Gulvslipemaskiner er svært holdbare og kan ofte vare et helt yrkesliv. Av og til er det noen som slutter i bransjen, noen blir pensjonister og noen innskrenker virksomheten og da kan du gjøre et godt kjøp på en brukt, men fullt brukbar slipemaskin.


Våre kunder tilbys å annonsere sine brukte maskiner her. Dette er en service vi tilbyr vederlagsfritt og Gulvkompagniet er ikke part i et evt. kjøp/salg. Alle forespørsler om maskinene rettes direkte til selger på oppgitt telefonnummer/e-post.


Oppgjør skjer direkte mellom partene og selger står selv for evt. reklamasjoner. Gulvkompagniet aksepterer intet ansvar for oppgjør, feil og mangler, levering etc. Annonsene ligger ute til vi får beskjed om at maskinen er solgt.

Jeg selger mine maskiner grunnet overgang til annen bransje. Maskinene framstår som nye og er kjøpt hos Gulvkompagniet i April 2019.


Jeg har følgende for salg:


1 stk Bona Belt HD

1 stk Bone Edge

1 stk Bona DCS70

1 stk Numatic pussemaskin


Maskinene selges samlet eller hver for seg til høyestbydende.


Kontakt:

Pawel Szczech

Tlf: 984 11 479

E-post: pa.szczech@gmail.com

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: