Sparkling, fuging rep.sett

Sparkling og fuging

Har du sprekker og hull i gulvet, eller kanskje du vil lage et klassisk skipsgulv med nater har vi en løsning til deg. Våre sparkel og fugeprodukter

tetter og forsegler du sprekker og hull på en enkel måte.

Ingen tregulv er i utgangspunktet perfekte. Det kan ha gått av fliser enten under legging eller i produksjon. Det kan være kvisthull eller rett og slett et mellomrom mellom gulv og list som skal fylles. Skader kan oppstå som følge av uhell og masive gulv vil alltid ha sine små inperfektheter. Videre har vi høykantparkett som alltid må sparkles. Uansett har vi et produkt som kan løse problemet for deg. Med våre fuge- og sparkelprodukter fikser du jobben og kan levere et perfekt resultat.

Bona Gap Master


Gap Master er en akrylbasert fugemasse til fylling av sprekker og huller i tregulv og parkett. Kan slipes og behandles med alle typer olje og lakk. Tørker fort og leveres i 10 ulike farger tilpasset de fleste typer og farger av treverk. Produktet er også løsemiddelfritt og permant elastisk slik at det fanger opp mindre bevegelser i treverket som følge av endringer i fuktighet og temperatur uten å sprekke.


Leveres i 310ml patroner som passer standard skjellettpistol.


Se ytterligere informasjon i teknisk datablad her.

Bona Mix & Fill Pluss


Bona Mix&Fill Plus er en vannbasert sparkelmasse med ekstra høyt tørrstoffinnhold designet for rask og effektiv fylling av sprekker og hulrom i tregulvet. Produktet blandes med trestøv fra selve gulvet som skal behandles og gir dermed en naturlig farge som går i ett med resten av gulvet. Bona Mix & Fill Plus kan brukes med de fleste typer lyst treverk og til sprekker med opp til 3 mm bredde. Også til mørkere typer treverk, men må da produktet brekkes med mørk brekkfarge før bruk. Produktet gir mulighet for brukeren til å blande til en konsistens etter personlige preferanse, noe som gir rask og enkel sparkling.


Leveres i 5l kanner, rekkevne avhenger av antall og bredde på sprekker.


Se ytterligere informasjon i teknisk datablad her.

Sikkerhetsdatablad her

Her kan du ser Bona Mix & Fill i bruk.

Sparkelmasser

Classic Natemasse


Classic Natemasse brukes til produksjon av klassiske skipsgulv med nater. Massen er MS-polymerbasert og derfor lite løsemiddelholdig. Den har videre en unik strekkevne slik at den ikke slipper selv ved større bevegelser i treverket. Husk at det ved nating alltid må benyttes bunnfylligslist og nateprimer. Meget god UV resistens


Classic Natemasse leveres i standard 310ml patroner for elektrisk, pnaumatisk eller manuell utlegging.

Metolux 2-komponent Sparkelmasse for tre


To-komponent, hurstigtørkende polystersparkel uten styren.

Leveres i 5 ulike farger tilpasset de aller fleste tresorter. Kan slipes og behandles med alle typer overflatebehandling.

Fyller også større sprekker og krymper lite etter tørk.

REPARASJONSSETT FOR PARKETT OG TREGULV

Reparasjonssett for parkett PROFF


Dette er markedets mest omfattende og avanserte sett for reparasjon av skader, hakk og merker i alle typer treverk og overflatebehandlinger. Gjenskaper både det underliggende treverket og overflatebehandlingen med de medfølgende Touch Up farger. For lakkerte, oljede og hardvoksoljede gulv.


Inneholder:


7 oljebaserte EP Touch Up Colour; se farger til høyre

1 EP Touch Up White, hvit lakk

1 EP Touch Up Oil, ufarget olje

2 EP Touch Up Lakk; halvmatt og helmatt

20 nyanser Hardvoksstaver

Smeltebolt og refillgass

Skalpell, slipenylon pad,og plasthøvel

Filler