Produktoversikt

    Produktoversikt   

Bona Pure


Bona Pure er en hard, elastisk og slitesterk PU coating for behandling av elastiske gulvbelegg. Den fungerer som en langsiktig overflatebeskyttelse for industrielle og kommersielle områder med stor trafikk, gjenoppretter utseendet og forenkler rutinemessig vedlikehold og renhold. Bona Pure er produsert etter en vannbasert, klar, ikke-gulnende formel.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Bona Lino Prime


Hurtigtørking PU-basert primer for porefylling av dyprengjorte og slipte linoleumgulv. Forbedrer utjevning og glatthet av påfølgende PU coating, som vanligvis kan påføres allerede etter 1 time.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Sikkerhetsdatablad herder

Bona Pure Colour


Hard-elastisk og slitesterk PU-basert maling for maling av elastiske gulvbelegg i tungt trafikerte kommersielle og industrielle områder. Bona Pure Colour sikrer en rask påføringsprosess med akselererte tørkeegenskaper og er tungt pigmentert for dekning i et enkelt lag. Bona Pure Colour er tilgjengelig i åtte populære standardfarger, men kan også bestilles i hele spekteret av RAL og NCS fargepalett.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Sikkerhetsdatablad herder

Bona PowerRemove R


Meget aggressivt rengjøringsmiddel utviklet for å fjerne voks, smuss og gamle rester av behandlingsrekvisita fra elastiske gulvbelegg som PVC, Linoleum, Vinyl eller Gummi. Rask og effektiv. Før du bruker Bona PowerRemover anbefaler vi å prøve om Bona Remove R kan være tilstrekkelig.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Bona Remove R

 

Rengjøringsmiddel utviklet for å fjerne polish, smuss og og rester etter gammel såpe fra elastiske gulvbelegg som PVC, Linoleum, LVT eller Elastomer. Det er egnet for å fjerne polering og forurensninger både som en del av et vedlikeholdsprogram og før behandling med et Bona Pure belegg.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Bona Clean R50


Bona Clean R50 er et høykonsentrert, lett alkalisk rengjøringsmiddel. Det er

spesielt godt egnet for daglig renhold av elastisk gulv behandlet med produkter fra

Bona Fleksibelt System. Bona Clean R50 brukes til daglig rengjøring i tillegg til å

fjerne intensivt smuss. Passer også til bruk i automatiske rengjøringsmaskiner


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad

Bona Clean R60


Bona Clean R60 er et mildt, vannløselig vedlikeholdsprodukt for rutinemessig

rengjøring og pleie av elastiske gulv. Den har to virkemåter, det rengjøring

ogetterlater en tynn, beskyttende film på gulvet. Bona Clean R60 gir økt glans ogholdbarhet og er kompatibel med Bona Pure behandlingsystemer for elastiske gulv.


Se datablad her


Sikkerhetsdatablad


Bona Creative Chips


For gulv med særpreg, skapes unike designeffekter vedhjelp av Bona Creative Chips. Tre ulike fargekombinasjoner tilgjengelig.


 • Skaper en levende overflate
 • Skjuler slitasje og smuss
 • Skjuler ujevnheter og reparasjoner

Bona PU Filler


2-komponent sparkelmasse for reparasjon av sprekker og hull i gulvbelegg. Herder meget raskt og har god fyllevne. Unikt blandemunnstykke gir automatisk korrekt blandingsforhold uten søl.

 • Herder på 30 minutter
 • Tilnærmet luktfri
 • Holdbar og med god heftevne


  Se datablad her


Bona Fiber Pad


Effektiv men skånsom fjerning av voks og skitt. Kan brukes både tørr og sammen med kjemiprodukter som løser skitt og voks.


 • Borrelåsfeste
 • Meget holdbar
 • Tilgjengelig i 150 og 178mm 


Se datablad her