Gulvpads

Gulvpads

Effektiv polering, skuring og rubbing av gulv krever effektive og holdbare produkter. 

Vi henter våer gulvpads fra 3M selve oppfinneren av gulvpadden for mer enn 50 år siden 

3M Scotch Brite Premium Gulvpads

Gulvpad er et utrolig allsidig verktøy til gulv. Både til renhold, skuring, polering og stripping av ulike typer gulv  benyttes gulvpads av ulike typer. Pads er produsert av nylon som tilsettes slipemineraler i større og mindre grad. I tillegg varieres strukturen, tykkelsen og tettheten i fibrene etter grovhet.  Gulvpads er fargekodet på den måten at mørkere farge indikerer  grovere bruk og et større innhold av slipemidler.


Den hvite har en tett stuktur med tynne fibre og inneholder ikke slipemidler. Denne brukes typisk til polering og utlegging av voks, olje, hardvoksolje etc. I den andre enden av skalaen finner vi den svarte med kraftige fiber fulle av slipemidler og med en åpen struktur. Denne brukes tyoisk til rengjøring av svært skitne og harde overflater som støpeformer, betong og steingulv etc. Padden avvirker mye og smusset so avvirkes kan skylles ut takket  være den åpne strukturen.


3M oppfant gulvpadden for mer enn 50 år siden og det leveres nå gulvpads  fra flere fabrikanter, men ingen har så langt klart å kopierer kvaliteten og holdbarheten i 3Ms Scotch Brite™.  3M scotch Brite™ pads har en unik holdbarhet og en unik jevn spredning av slipemineraler i fibrene som gir lang holdbarhet og helt jevn abrasjon av underlaget.   

 


3M Scotch Brite™ Hvit


Pad uten slipemidler og med tett struktur for polering og påføring av f.eks bonevoks, olje, hardvoksolje.

3M Scotch Brite™ rød


Pad med lite slipemidler og med tett struktur for lettere skuring og renhold

3M Scotch Brite™ blå


Pad med middels mengde slipemidler og med noe løsere struktur til skuring og fjerning av lettere smuss

3M Scotch Brite™ Grønn


Pad med over middels mengde slipemidler og med løsere struktur til oppskuring og fjerning av tyngre tilsmussing

3M Scotch Brite™ Brun


Pad med høyt innhold av slipemidler og med løs struktur til grov oppskuring og fjerning av tung tilsmussing

3M Scotch Brite™ Svart


Pad med over svært høyt innhold av slipemidler og med løs struktur til grov oppskuring og fjerning av tung tilsmussing, slagg støpe-rester etc.

3M Standard Economy Gulvpads

3M Standard Economy hvit


Pad polering og påføring. Enklere produkt med mindre fyllstoff for kortvarig bruk. Ideell til bruke med olje etc hvor pad'en ikke kan gjenbrukes

3M Standard Economy rød


Pad med lite slipemidler for lettere skuring og renhold. Enklere produkt med mindre fyllstoff for mer kortvarig bruk

3M  Scotch-Brite™ 7300 Hi-Pro Gulvpad

3M High-Pro Black 16"


Meget aggresiv pad med svært høyt innhold av slipemidler og meget åpen struktur.  Til grov oppskuring, stripping og rensing av harde flater med mye forusensning som støpeformer,  grovt tilsmussede betonggulv etc.

De padene du finner over er vårt hovedassortiment av gulvpads. Disse lagerføres i størrelsene 14", 16" og 17". Øvrigse størrelser på bestilling.


For øvrig tilbyr vi et komplett utvalg av 3M Scotch Brite gulvpads. Se gjerne vår hovedkatalog ved å trykke på bildet til venstre. Vårt kundesenter tilbyr også ytterligere informasjon på 22 92 45 45.