Bona SuperSport

SuperSport

Et komplett konsept for sliping, behandling, merking, renhold og vedlikehold av idrettsgulv.

Sportive Cleaner

Bona SuperSport Deep Clean


Fjerner hælmerker og håndballklister, samt
oppbygging av kroppsfett og andre
forurensninger.


Teknisk Datablad

Sikkerhetsdatablad

Sportive Cleaner

Bona SuperSport Cleaner


Bona SuperSport Cleaner er skånsom mot
overflaten, men fjerner effektivt fett og
smuss uten å etterlate en glatt eller fet film.


Teknisk Datablad

Sikkerhetsdatablad

Sportive Prime

Bona SuperSport Line Paint 2-komp


En spesialisert to-komponent linjemarkeringsmaling
for bruk på tre- og
elastiske sportsgulv.


Teknisk Datablad

Sikkerhetsdatablad

Sportive Prime

Bona SuperSport One

1-komp


En en-komponent, vannbasert idretttslakk
med oksygen-herdingsteknologi for
holdbarhet og utseende


Teknisk Datablad

Sikkerhetsdatablad

Sportive Prime

Bona SuperSport

Sportive Primer


En vannbasert grunning for ubehandlede
og nedslipte idrettsgulv i tre.


Teknisk Datablad

Sikkerhetsdatablad

Sportive

Bona SuperSport HD

2-komp


En førsteklasses, to-komponent
vannbasert lakk spesielt utviklet for
profesjonell bruk på tregulv.


Teknisk datablad

Sikkerhetsdatablad

Renovering

Bona gjør renovering enkelt og raskt. Ved å bruke våre effektive slipemaskiner, slipemidler og støvsugere, slipes gulvet ned til bart treverk og blir deretter behandlet utvalgte produkter til det oppnår utseendet og beskyttelsen det har behov for og fortjener - spesielt utviklet for sportsgulv.


Sklisikkerhet

Idrettsgulv krever oppmerksomhet på friksjonen for å sikre korrekt feste. Riktig sklisikring og friksjon er et viktig tiltak for å forhindre skader. Bona SuperSport System er spesielt designet for områder som krever ekstra sikkerhet.


Visuelt uttrykk

Med Bona SuperSport-systemet er det ikke behov for å kompromisse når det gjelder stil eller visuelt uttrykk på tre eller elastisk gulv. Bona tilbyr et bredt utvalg av, blandbare farger for å hjelpe deg med å oppnå et bredt utvalg av visuelle uttrykk.


Enkelt vedlikehold

Forebyggende vedlikehold er nøkkelen til lang levetid for alle sportsgulv. Bona SuperSport System har alle nødvendige verktøy for effektiv pleie av sportsgulv, fjerner merker, flekker, svette og fettoppbygging på en gang.


Et komplett system

Idrettsgulv stiller svært spesifikke krav til overflaten. Bona Supersports effektive løsninger tillater en jevnere og enklere arbeidsprosess for håndverkeren. Den ferdige overflaten er optimalisert for idrettsutfordringer både hva gjelder sklisikkerhet, glansnivå og holdbarhet. Bonas rengjørings- og vedlikeholdssystem sørger også for at gulvets originale egenskaper beholdes gjennom hele levetiden.


Holdbare og lette å vedlikeholde, elastiske gulv finnes i mange moderne sportsanlegg og har vokst i popularitet. Takket være Bonas innovative program kan også disse fornyes. Bonas løsninger tilbyr allsidighet og designfrihet i renovering, samt effektiv beskyttelse og vedlikehold for elastiske gulv.

Offisiell Europeisk Standard


Vi i Bona tror på å legge det beste grunnlaget for gulv. Ingenting mindre enn standarder i verdensklasse kan forventes, og det er derfor Bona er godkjent og sertifisert av ledende organisasjoner. Alle profesjonelle sportsgulv må overholde retningslinjene i EN 14904: 2006, den offisielle europeiske standarden for innendørs sportsgulv.

Gulvbehandling for TOPP PRESTASJONER


Topp prestasjoner kan kun oppnås under optimale forhold. Med sin langvarig erfaring innen behandling av idrettsgulv fortsetter Bonas komplette utvalg av løsninger å vokse for å møte de økende utfordringene gulvpleie for topp ytelse gir. Fra nasjonale toppligaer og multisporthaller til konstruerte basketballbaner i tre og spenstige håndballflater - Bona SuperSport slår bransjens krav og overgår forventningene.

Sertifisering og godkjenning i toppklasse


FIBA er det verdensomspennende styringsorganet for basketball. De er den eneste autoriteten i sporten og er anerkjent av Den internasjonale olympiske komité (IOC). Som offisiell teknisk partner for FIBA spiller Bona en viktig rolle i å sikre de høyeste standardene innen idrettsgulv for arenaer som olympiske stadioner og profesjonelle ligaarenaer.

Enkel prosess, topp resultat


Bona SuperSport System er utviklet med tanke på brukerne. Fra primere og lakk til vedlikehold og rengjøringsmidler, alt er utviklet med full kompatibilitet i tankene for å sikre de beste resultatene på minimal tid.
Bonas effektive slipemaskiner gir maksimal glatthet, mens vår hurtigtørkende Bona SuperSport Line Paint muliggjør påføring av flere lag med minimal ventetid. Ingen ekstra sliping er nødvendig etter påføring, noe som sparer dyrebar tid under arbeidsprosessen.

Fra lakk til maskiner og verktøy
Bona SuperSport systemet gir en komplett løsning for påføring, ytelse og vedlikehold. Våre fullt kompatible produkter og tjenester tillater en raskere og enklere arbeidsprosess for håndverkeren. Sluttresultatet er en optimalisert overflate når det gjelder sklisikkerhet, glansnivå og holdbarhet. Bonas rengjørings- og vedlikeholdsløsninger sørger for at gulvets originale egenskaper bevares lenger.

Last ned vår komplette brosjyre for Bona SuperSport her.


Se vår guide for behandling og vedlikehold av idrettsgulv her.