Om oss

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

TOTALLEVERANDØR TIL GULVSLIPERBRANSJEN

Gulvkompagniet ble etablert i 1988 som totalleverandør til gulvslipere. Vår forretningsidé er å være en service-bedrift for profesjonelle utøvere i bransjen, og vi arbeider fortløpende med utvikling og forbedring av produkter og metoder som kommer våre kunder til gode i form av en enklere og mer effektiv hverdag. Etter hvert har produktspekteret blitt utvidet til også å omfatte maskiner og rekvisita spesialisert for utleievirksomheter, samt til sliping av harde gulv som betong, marmor, granitt etc. Virksomheten forhandler også bortimot enhver type etterbehandlingsrekvisita for alle typer gulv.


Gulvkompagniet er Norges ledende leverandør til profesjonelle gulvslipere. Vi markedsfører kun kvalitetsvarer som foruten våre egne varemerker, omfatter produkter fra 3M, Künzle & Tasin, SIA, Bona m.fl. Vi besitter videre en unik kompetanse på gulvsliping og gulvbehandling i sin alminnelighet, noe som er til uvurderlig støtte for våre kunder og deres oppdragsgivere. . Vi har alle varer på lager til enhver tid og har kun unntaksvis utsolgt-situasjoner. Våre kunder behøver kun i beskjeden grad ha eget lager. Stort sett alle ordre leveres påfølgende virkedag i hele Sør-Norge helt opp til Trondheim. Østlandsområdet dekkes samme dag med budbiler.


Miljøhensyn er viktige bestanddeler i våre beslutningsprosesser. Våre produkter, service, metoder og lokaler, velges og vedlikeholdes ut fra det beste for helse og miljø. Gulvkompagniets bidrag til minst mulig belastning av miljøet, skjer også ved salg av høykvalitets varer med lengre holdbarhet og som således genererer mindre avfall. Det samme gjelder for våre olje og lakkprodukter. I noen tilfeller er imidlertid et løsemiddelbasert produkt å fortrekke også ut fra et miljøhensyn totalt sett. Noen av disse produkter har langt bedre holdbarhet og mindre vedlikeholdsbehov. I disse tilfellene vil den økte miljøbelastningen under påføringen oppveies av det reduserte behovet for vedlikehold, oppsliping og påføring av ny lakk/olje.


Gulvkompagniet har som målsetning å være en smidig aktør som på kort tid fanger opp trender i tiden - alltid med våre kunders ønsker og behov for øye. Allikevel setter vi vår ære i å opprettholde knowhow og produkter med rot i tradisjonelle, norske håndverkstradisjoner.


Velger du Gulvkompagniet får du:


  • Profesjonelle produkter tilpasset profesjonelle brukere
  • Alltid veiledning av fagfolk
  • Gode priser
  • Rask levering og rask service
  • Miljøtilpassede alternativer til de fleste produkter


_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: