Kneputer

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Kneputer

Manglende bruk av kneputer har sendt mange gulvslipere i en tidlig pensjonstilværelse eller til omskolering.  Kneskader kommer ofte plutselig og når de først er der, er det ofte for sent.


 

Gulvsliping er en bransje hvor man ikke kan unngå å måtte jobbe en del på knærne.  Pass da på at du har best mulig beskyttelse for knærne. Mange bruker kneputer som settes inn i en arbeidsbukse. Vi har dette også, men husk at disse kun er for kortvarig bruk. De er så tynne at man fort går i gjennom og så er man lite langt. Vi anbefaler  våre kreputer fra Nomar. Disse kan brukes over lengre tid uten problemer.


  

Nomar Knepute

Meget holdbar og solid knepute som tåler langvarig bruk. Behagelig innerforing og kraftig ytre belegg som beskytter uten å skade underlaget. Sklir ikke mot underlaget og lager ikke merker.

Rask og enkelt å ta av og på med strikk og store  hemper.

Vår anbefaling.

 

Knepute

Enkel knepute som passer de fleste arbeidsbukser.

Tykk (30mm) og vaskbar, gir topp komfort.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: