Gulvlim

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av gulv.

Gulvlim, et Kinderegg for gulvleggere

Gulvlim har faktisk tre funksjoner i ett. Det er feste, skrittlydsdemper og membran/fuktsperre i et produkt. Det finnes også flere fordeler.

Se en oversikt under.

GULVKOMPAGNIET AS er  en ledende leverandør  av lim til  helliming av parkett og tregulv. Vi er videre eneimportør av EcoSimp - verdens eneste fullstendig giftfrie gulvlim.


Liming av gulv framfor skuing eller spikring gir en rekke fordeler.


Mange investerer en masse penger i et gulv laget av massivt treverk. Spikrer eller skrur du gulvet får du kun gleden av den delen som er over skruehodene/spikerslaget for når disse kommer fram kan gulvet ikke slipes mer og må byttes. Limer du derimot i bunnen kan du slipe helt til undergulv - altså 100% utnyttelse av din investering.


Andre fordeler med å lime gulvet:

 • Permanent elastisk underlag - godt å gå på, demper skrittlyd
 • Tillater individuell oppskrekking mellom bordgangene - ingen større sprekker her og der.
 • Kan fungere som membram - forhinderer innsig av restfukt fra undergulv og skader på gulvet.
 • Fungerer meget bra med gulvvarme - tåler vekslende temperatur og bevegelser over tid
 • Raskt - limet er feste, membran og trinnlyddsdemping i ett. Erstatter hele oppbyggingen av et tradisjonellt gulv.


Våre gulvlim leveres i folieposer pakket i pappkartong. Dette er en vesentlig besparelse både for miljøet og for bruker fordi man får en 100% utnyttelse av produktet.

Andre fordeler med papp og foliepakking:


 • Lavere vekt -  Emballasjevekten for papp og folie utgjør kun 20% av vekten på et spann.
 • Minimalt med restavfall - Pappen gjenvinnes og den tomme folien gir to små knyttvenestore baller med restavfall.
 • Bedre økonomi, 100% utnyttelse - Du får aldri tømt et spann 100%, men med folien er dette faktisk mulig. Skjær vekk toppen av posen, ta en stålsparkel eller plankebit, dra folien under og alt limet kommer ut.
 • Bedre økonomi, intet svinn - Har du åpnet spannet og ikke bruker alt blir det alltid en skorpe på toppen og som oftest blir det
 • kastet. Her har du for det første to kolli som er pakket uavhengig av hverandre. Dernest kan du brette folien sammen slik at det blir helt lufttett. Blir det litt snerk i åpningen skjæres dette enkelt vekk sammen med folietuppen neste dag.
 • Bedret økonomi, lengre holdbarhet - Gulvlimet i folieposer har nå minimum 24 måneders holdbarhet mot tidligere 12 måneder i spann. Dette bidrar ytterligere til å redusere svinn og bedre produktets miljøprofil
 • Ingen snerkdannelse. -  På stor sett alle limprodukter levert i spann forekommer snerk. Dette kommer av at noe luft blir igjen i spannet før det forsegles fordi det ikke er helt fullt og dette gjør at litt av limet på toppen størkner. I våre limposer finnes ikke luft og derfor ingen snerk.
 • Lettere transport - Med spann vil det alltid være ca 30% luft rundt spannet uansett hvor godt du stabler fordi det er rundt. Med en firkantet pappkartong får du 100% utnyttelse av plassen.


For en nærmere presentsjon av våre limprodukter trykk på linkene under.

   

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: