Steingulvbehandling

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av gulv.

Steingulvbehandling behøver ikke være vanskelig

Det er imidlertid en myte at steingulv er vedlikeholdsfrie - en myte som kan bli kostbar hvis du ikke tar grep i tide.

Med jevnlig bruk av våre lettbrukelige produkter framstår ditt gulv alltid fra sin beste side

Det finnes de som tror at steingulv er vedlikeholdsfrie. For noen materialer som f.eks. granitt er dette faktisk nesten sant, men for andre natursteinsgulv som hvit marmor og terrasso kreves det et regelmessig vedlikehold for å holde dem rene og ikke minst unngå at de forvitrer på en måte som gjør dem umulig å vaske.


Alle lyse steinsorter inneholder en varierende mengde kalk. Dette er ikke veldig holdbart. Tvert i mot kan salt, vann, mekanisk slitasje og sterke kjemiske vaskemidler ødelegge et slikt gulv på kort tid. Kalken forsvinner og det som blir igjen er kvarts og andre mer robuste steinsorter. Dette gjør at gulvet får en ru overflate og blir vanskelig å vaske. Det mange så gjør er å ty til sterkere vaskemidler og stivere børster med den følge at problemet forsterkes.

For å rette opp et gulv som har blitt nedslitt på denne måten kan gulvet slipes, men den mest brukte måten i dag er å vokse gulvet. Da får du en slitesterk og blank overflate som foruten å beskytte steinen også gjør vask til en lek og hvor man vanligvis kun behøver å bruke lunkent vann til renhold.

Decer Dos

Decer Dos er en kraftig voksfjerner som effektivt fjerner alle typer voks både metalliske, syntetiske og harpiksbaserte uten å skade undergulvet. Der andre typer syrebaserte voksfjernere skader og missfarger gulvet,  gir Decer Dos gulvet tilbake sin opprinnelige farge og struktur. Selv etter kraftig utblanding beholder Decer Dos sine voksfjernende egenskaper.


Block D 70

Fargeløs impregnering mot olje og vann til fasader, gulv og andre steinprodukter. Hindrer muggdannelse. Produktets kjemiske sammensetning lar underlaget puste og fuktighet fordampe, men forhindrer inntrenging av vann, olje, fett og fuktighet. Block D 70 kan brukes både inne og utendørs. Godkjent for bruk på steinflater som benyttes til matlaging. L & L

Konsentrert vaskemiddel og polish kombinert. For alle overflater. Spesielt velegnet for rengjøring av steingulv, fliser samt marmor og terrasso. Fjerner selv fastgrodd skitt og er effektiv på alle blanke, vaskbare flater. Etterpoleres etter tørk og gir en blank  overflat som er lett å rengjøre.

For grovrent og fjerning av bonevoks anbefales våre produkter Decer Dos og Ultra Stripper.

Mythos

Mythos er en industriell voks laget av førsteklasses polytylen med svært høy kvalitet. Den spesielle sammensetningen og modern  produksjonsprosessen har gitt et produkt perfekt for voksing og beskyttelse av marmor, granitt, terrasso og fliser. Gir meget høy motstandskraft mot vann, vaskemidler og slitasje.


Lem 3

Konsentrert vaskemiddel for alle typer overflater. Spesielt velegnet for rengjøring av steingulv, fliser samt marmor og terrasso. Fjerner selv fastgrodd skitt og er effektivt på alle blanke, vaskbare flater.

For grovrent og fjerning av bonevoks anbefales våre produkter Decer Dos og Ultra Stripper.


Ultra Stripper

Meget sterkt og  effektivt rengjøringsmiddel som fjerner skitt, olje og bonevoks. Også effektiv mot sopp og muggdannelser på stein. Utmerket til fjerning av gammel metallisk, akrylbasert og løsemiddel-basert bonevoks samt som grovrent før sliping og revoksing. Også effektiv i sprekker og fuger benyttet sammen med en 3M Scotch Brite® gulvbørste av tilpasset hardhet. Primært anbefalt til profsjonelt bruk.


Sparkelmasse for steingulv:

MASTICE 2000

To-komponent sparkelmasse for alle typer steingulv basert på polyester. Stivner hurtig etter tilsetting av herder. Meget god heftevne og trenger på grunn av sin gode utflytingsevne godt ned i hulrom og porøse partier i steinen. Leveres også i transparent utgave som er 100% klar etter herding og derfor usynlig.

Etter herding kan massen bearbeides som steinen. Produktet kan farges med vår Bellinzoni brekkfarge (tilgjengelig i 6 ulike farger). Høy resistens mot olje, fett vaskemidler, løsemidler etc.


Sikkerhetsdatablad finner du her.


Gulvkompagniet AS representerer Bellinzoni i Norge. Firmaet ble etablert i Milano, Italia i 1937 og har en unik produktportefølje med prosukter for rensing, sparkling, voksing, impregnering og vask av naturstein og konglomerat som Terrasso etc.


Du kan laste ned vår komplette katalog for steinbehandligsprodukter her

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.


Her finner du oss: