Bona Craft Oil 2-K

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Bona Craft Oil 2-K

En gulvolje som kan forsterkes med Bonas 2-K lakker/hardvoksolje

 

Olje eller lakk? Ja takk, begge deler

 

Ytelse, allsidighet og design – få det sjarmerende utseendet og følelsen av et oljet gulv, pluss bekyttelsen av en 2-komponent lakk eller hardvoksolje.

 

Bona Craft Oil 2K’s unike sammensetting, laget av modifiserte plantebaserte oljer, tilbyr kortere tørketid og forsterket slitestyrke. Fungerer utmerket sammen med de aller fleste tresorter inkludert ellers problematiske tresorter som jatoba, kirsebær, valnøtt etc. Produktet gir en vakker og sterk vann- og flekkavvisende overflate og er klar for lett bruk på bare 8 (Naturell) eller 12 (Farget) timer .

Glem alt du tidligere har erfart med 2-komponent oljer som er tunge å påføre. Bona Craft Oile er meget lett åjobbe med i opptil 8 timer etter at herderen er tilsatt.

 

Bona Craft Oil 2-K fungerer utmerket alene.

 

Og den tilbyr da langt bedre slitestyrke enn tradisjonelle gulvoljer takket være sin 2-komponent sammensetning. Denne gir langt bedre motstandstyrke mot slitasje, fuktighet og husholdningskjemikalier.

Allikevel er ikke dette alltid nok og du kan da velge å beskytte ditt gulv ytterligere med hardvoksolje eller til og med Bonas unike to-komponent lakker som tilbyr beskyttelse helt i verdenstoppen.

 

Les mer om Bonas lakker her.

Bona Craft Oil 2-K og Bona Traffic Natural

 

Dette er en kombinasjon som er helt unik og helt vedlikeholdsfri Mens oljen gir ønsket farge gir Natural følelsen av naturlig treverk. Vi pleier å si at Natural ikke er en lakk, men en følelse. I kombinasjon med Craft Oil 2-K bringes følelsen til nye høyder.

 

Naturell eller velg mellom 7 atraktive farger

 

Bona Craft Oil Craft Oil 2-K tilbyr 7 ulike farger tilpasset tidens trender for pigmenterte gulv. Velg nordiske Frost, Lys Grå eller Ash for et lyst inntrykk som gir luft og gjør at rommet føles større. Velg de mørkere fargene for en lun atmosfære eller ekte logde stil, eller Invisible for å beholde den originale, ubehandlede eikefargen.

 

Ønsker du en original, oljet farge tilbyr vi selvfølgelig også en naturell utgave.

 

Påføring og bruk

 

Bona Craft Oil 2-K er svært lett å bruke. Produktet kommer i en praktisk duo-pack hvor herderen sitter på toppen av boksen. Ta en skrutrekker eller syl, slå den tvers igjennom herderboksen og la den stå 2-3 minutter. På denne tiden renner herderen ned og blander seg med oljen. Ta av herderboken og rør om et par ganger og oljen er klar til bruk. Fra du tilsetter herderen har du hele 8 timer på deg før oljen blir seig.

 

Bona Craft Oil har, til tross for at den er et 2-komponet produkt, lang åpentid som gir deg god tid til å påføre og etterpolere oljen. Man får enkelt en jevn og konsistent innfarging. Etter 8 timer (12 timer for olje med farge) er gulvet klart til bruk, eller kan påføres en toppbehandling med hardvoksolje eller lakk.

Tung, kommersiell trafikk

 

 • Bona Craft Oil 2-K
 • Bona Traffic/Naturale 2-K

Lett til middels trafikk

 

 • Bona Craft Oil 2-K

Middels til mye trafikk

 

 • Bona Craft Oil 2-K
 • Bona Hard Wax Oil

Herder

 

 

 

Olje

Last ned produktets datablad her.

Last ned sikkerhetsdatablad for de fargede oljene her

Last ned sikkerhetsdatablad for den naturelle oljen her

Last ned sikkerhetsdatablad for herderen her

Har du flere spørsmål om Bona Craft Oil 2-K?

 

Se vår Q&A brosjyre her.

Fordeler

 

 • Unikt lang åpentid og brukstid - lett å jobbe med
 • Rask og sikker herding - funksjonell på de fleste tropiske tresorter
 • Ekstremt høy grad av metning
 • Gir mulighet for oppreist påføring med nal eller rull
 • Svært lavt løsemiddelinnhold
 • Spot-repair
 • Individuellt blandbare farger
 • Overlakkeres med Bona Traffic, Bona Traffic HD og Bona Naturale 2-komp
 • Drøy, rekkevne ca 30 kvm/liter
 • Meget lett å legge ut

 

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.

 

Her finner du oss:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________