Primere

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Primere

Primer er et fantastisk verktøy når vannbaserte lakker benyttes. Med en primer kan du forandre det ferdige inntrykk til å bli lysere, mørkere, jevnere eller framheve strukturen i treverket på en måte som er svært vanskelig å få til uten en primer. F.eks vil et eikegulv som kun lakkeres med vannbasert lakk få en nedtoning av strukturen i treverket som følge av at lakken ikke er 100% transparent. Bruker du vår Prime Intense hentes struktenee fram på en nesten magisk måte og fremhever spillet i treverket. Likeledes vil bruk av vannbasert lakk på mørke tresorter kunne gi et grålig skjær i gulvet. Ved bruk av vår Prime Amber 1 eller 2 strøk forsvinner dette og det grålige skjæret og treverket kommer til sin rett.

Vi nevner også vår Prime Trowel som jevner ut gulv som er tørre og har småsprekker slik at disse framstår som perfekte etter behandling. Se nærmere informasjon om de ulike produktene under.

Bona Prime Intense

Prime Intense er en 1-komponent vannbasert 100% polyuretan grunningslakk beregnet for grunning av parkett og tregulv. Prime Intense er enkel å bruke og gir overflaten et fyldig utseende med dyp innfarging. Forhindrer sideliming og framhever treets naturlige farge og struktur. Hovedsakelig anbefalt for eik og andre mellomlyse treslag.

 

Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Bona Prime Amber

Bona Prime Amber forgyller dine tregulv med en varm glød lik tradisjonelle, løsemiddelbaserte lakker, men uten løsemidler. Enkel utlegging og rask tørk gjør Bona Prime Amber enkel å bruke og er et naturlig og trygt valg for dine tregulv. Laget særskilt for bruk på mørke tresorter som Merbau, Meranti etc..

 

Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Bona Prime Classic

Bona Prime Classic er en akrylbasert, 1-komponent, gulningsfri primer som gir en lys treinnfarging og bevarer treets naturlige utseende. Prime Classic er svært fleksibel og spesielt egnet for tregulv med større bevegelser enn normalt, for eksempel høykantparkett, gran- og furuplanker og tregulv med gulvvarme.

 

 

Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Bona Prime White

Hvite gulv er i skuddet som aldri før, og Bona's Prime White er perfekt for å oppnå dette på en enkel og varig måte. Du kan selv bestemme hvor hvitt med antall strøk som påføres. Bona Prime White kan brukes helt fra bunnen, men mange foretrekker å bruke Prime Classic først for å sikre en jevn innfarging. På toppen legges annen lakk for å gi økt slitestyrke eller annen glans.

 

Med Bona Prime White unngår du også grønnskjær i gulvet, noe som kan forekomme når man bruker olje til pigmentering først og vannbasert lakk på toppen.

 

Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Bona Prime Trowel

Produktbeskrivelse:

Bona Prime Trowel er en vannbasert primer beregnet til påføring med sparkel. Påføring med sparkel er spesielt godt egnet for vannfølsomme tresorter, og er en rask måte å bygge en jevn finish på. På grunn av det lave vanninnholdet inntreffer normalt ingen vedreisning som gjør nedpussing nødvendig. Bona Prime Trowel brukes også mellom lakkstrøk for å fjerne riper fra slipingen eller for å bygge en ekstraordinær jevn overflate.

 

Fordeler:

• Kompatibel med alle Bonas vannbårne lakker

• Svært høyt tørrstoffinnhold for en fyldig overflate

• Kan brukes direkte på tre eller mellom lakkstrøk

• NMP og NEP fri

• VOC 2010-kompatibel

 

Trykk her for teknisk datablad.

Se hele vår brosjyre om Bonas lakker og primere og hva de kan gjøre for deg i ditt arbeid her.

Bona Sportive Primer

Bona Sportive Primer er et spesialprodukt for bruk med Bona Sportive to-komponent lakk. Primeren hindrer sidebinding, noe som er svært viktig på store gulv slik idrettsgulv gjerne er. Bona Sportive primer er vannbasert, lett å påføre og tørker fort.

 

Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.

 

Her finner du oss:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________