Brukte Maskiner

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

Brukte

gulvslipemaskiner

Gulvslipemaskiner er svært holdbare og kan ofte vare et helt yrkesliv. Av og til er det noen som slutter i bransjen, noen blir pensjonister og noen innskrenker virksomheten og da kan du gjøre et godt kjøp på en brukt, men fullt brukbar slipemaskin.

 

Våre kunder tilbys å annonsere sine brukte maskiner her. Dette er en service vi tilbyr vederlagsfritt og Gulvkompagniet er ikke part i et evt. kjøp/salg. Alle forespørsler om maskinene rettes direkte til selger på oppgitt telefonnummer/e-post.

 

Oppgjør skjer direkte mellom partene og selger står selv for evt. reklamasjoner. Gulvkompagniet aksepterer intet ansvar for oppgjør, feil og mangler, levering etc. Annonsene ligger ute til vi får beskjed om at maskinen er solgt.

Maskiner selges, primært samlet, til høystbydende.

 

Jeg avvikler min virksomhet grunnet pensjonering og ønsker å selge div maskiner til høystbydende. Maskinene selges helt samlet, en enketsalg kan vurderes.

 

Maskinene er:

 

1 stk Lägler modell Elan Kantemaskin

1 stk Lägler modell Trio Pussemaskin

1 stk Frank Båndsliper

 

Henv: Tollef Thompson

Tlf: 97 59 48 94

gulvsliping@frisurf.no

SOLGT

Her finner du oss:

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________