Gulvpads

 

Norges ledende leverandør til profesjonell sliping, behandling og legging av tregulv.

3M Scotch Brite Gulvpads

Vi markedsfører gulvpads fra 3M. Vårt valg av 3M som leverandør har sammenheng med den uovertrufne kvaliteten som tilbys og den suverene slitestyrken som ingen selv etter over 50 år ennå har klart å kopiere.

Når du velger en 3M Scotch-Brite gulvpad får du derfor markedets beste produkt som er laget for, og som tåler profesjonell bruk.

 

Noen ganger brukes gulvpads mer kortvarig som til oljing etc. Her får man ikke utnyttet det slitepotensiale som en 3M Scotch-Britegulvpad tilbyr. For disse oppgavene har vi enklere gulvpads fra 3M til en hyggeligere pris. Be om et tilbud.

Farge

Bruksområde

Forpakning

Hvit

Polering

5 stk

Rød

Lett skuring

5 stk

Blå

Skuring

5 stk

Grønn

Tyngre skuring/ lett sliping

5 stk

Brun

Tyngre skuring/ sliping

5 stk

Svart

Grov skuring/ fjerning/ sliping

5 stk

Svart High Pro

Stripping/ fjerning

5 Stk

Hva er en gulvpad?

 

Gulvpads er produsert av polyesterfiber i en åpen, non-wowen konstruksjon. Slipemidler tilsettes i større eller mindre grad for å bearbeide underlaget. Graden av slipeevne kan enkelt avleses på fargen på paden ved at de går fra lys til mørkere farge avhengig av grovheten.

F.eks er den hvite paden helt uten slipemidler. Denne er kun beregnet til polering og her ønsker man ingen slipemidler som kan lage striper. Den andre ytterligheten en Svart High Pro som har meget høyt innhold av slipemidler og brukes f.eks. til rengjøring av betongslipeformer, og sterkt tilsølte stein- og betonggulv.

 

Gulvpads har en unik konstruksjon ved sin åpenhet som gjør at støv, partikler og evt. skittent vann transporteres ut. Videre forbrukes polyesterfibrene fortløpende slik at stadig nye slipemidler eksponeres og dette gir en meget jevn avvirking i hele padens levetid. 3M Scotch-Brite™ gulvpads utmerker seg ved en unik jevnhet i distribusjonen av disse slipemidlene slik at du får et helt jevnt resultat i hele padens forbruksforløp.

Gulvpads har en fleksibel konstruksjon som gjør at de følger underlaget og derfor gir en skånsom avvikning uten å skade underlaget.

Gulvpads kan brukes med eller uten vann. Brukt sammen med vann, gjerne tilsatt vaskemidler, får man en effektiv, men allikevel skånsom renholdsprosess.

Bona pads

Bona Ullpad

Påføring av pigmenterte oljer

10 stk

GK Standard gulvpads

Farge

Bruksområde

Forpakning

Hvit

Polering

5 stk

Rød

Lett skuring

5 stk

Blå

Skuring

5 stk

Bona's ullpads er en genial oppfinnelse som benyttes primært ved utlegging av pigmenterte oljer, men også til polering av oljer og hardvoksoljer. Fordelen med ullpad er at denne genererer langt mer varme enn en syntetisk pad, noe som får oljen til å trenge bedre inn og gir et jevnere resultat. Ullpads har også et naturlig innhold av Lanolin som ytterligere bidrar til et perfekt resultat.

Standard gulvpad?

 

Ikke alle gulvarbeider har behov for gulvpads i toppklasse som 3M Scotch Brite . Ofte har man behov for en enklere pad til mer kortvarig bruk, som f.eks. til oljing, innfarging, skuring i svært skitne miljøer etc etc. Gulvpads som ar vært brukt til oljing bør som kjent destrueres etter bruk pga. selvantennelsesfaren og da er det synd å bruke gulvpads av toppkvalitet.

 

For denne typen oppdrag tilbyr vi våre standard gulvpads som har en noe lavere kvalitet og brukstid, men en vesentlig lavere pris. Perfekt til jobber hvor padden kun kan/skal brukes èn gang, til utleie, til fargede oljer etc.

Kontaktinformasjon:

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 45

E-post: info@gulvkompagniet.no

www.gulvkompagniet.com

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 16.30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Kjøpsformasjon:

Last ned våre salgsbetingelser her.

 

Her finner du oss:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________